Framtidens mat med judiska perspektiv

Mat är den faktor som har störst påverkan på vår planetära och mänskliga hälsa, och matindustrin genomgår just nu en radikal omställning med fokus på alternativa proteiner. I den här sessionen får vi lära oss om framtidens mat, smaka på de senaste svenska växtbaserade produkterna på marknaden och nysta i kopplingen mellan alternativa proteiner och judendom.

 

Sessionshållare

Jacqueline Dangoor Engdahl är nybliven egenföretagare inom food tech som har fram tills nyligen var ansvarig för ICAs initiativ ICA Växa – en långsiktig storsatsning på att öka andelen svenskproducerad, växtbaserad mat och gynna innovation inom livsmedelsbranschen.

Daniel Skavén Ruben är rådgivare kring framtidens mat för startups, acceleratorer och investmentbolag runt om i världen.

Paula Grossman är miljöaktivist och representant i Sverige för Ecopeace Middle East. Tidigare miljökonsulent, inriktad på övergången till växtbaserad kost, läromedelsförfattare samt lärare i jiddisch och svenska för invandrare.

 

Foto: Okänt

0 0,00 kr
Go to Top